KARANLIK; IŞIĞIN NEGATİF İYONİZE OLMUŞ İZDÜŞÜMÜDÜR! BAŞIMIZDA KÂİNATIN SARKACI.. GEÇMİŞ - ÂN - GELECEK .. VAROLMUŞ VE OLACAK... BURASI GECE VARDİYASI! BURADA HERŞEY OLASI...

Cuma, Ekim 3

Vulnera omnes, ultima nekat..

'' Hepsi yaralar, sonuncusu öldürür.."

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu darbe feci sarstı hepimizi. Zira kırdı, geçirdi her yerimizi...

Handan Demiralp dedi ki...

Şimdi artık içimde o ilk anki zehir acısından eser yok. Tuhaf bir sükûnet, açıklanamaz bir huzur hali ve sessiz bir kabûlleniş içindeyim. Ruhumdaki isyan çalkantıları fazla sürmedi, Mevlâ verdiği derin acıyla başetmem, başedebilmem için lüzûm eden sabrı da o darbenin ardından verdi hâmdolsun... Şimdi olayı trajik taraflarıyla hatırlamak yerine beraber geçirdiğimiz yedi sene içindeki hoş anları düşünüyorum, her sabah arka bahçedeki küçük mezara taze bir gül bırakıyorum. Acı boyut değiştirdi, bu büyük bir yardım, yoksa nasıl dayanır insan ölümün ilk anki o yakıcı, kavurucu hissine? Sevgimle Cân, sevgimle...

GeCe PERİSİ dedi ki...

Sabrın çiçekleri.. Ne güzel.. Ne âlâ.. Her ne hikmetse, bende süreç tersten işler bilirsin. Önce eksi kırklarda buz keser, sonra artı yüz derecede kaynar beynimin kanı. Sabır ise her iki durumun da duvarı. Demem o ki; benim evrilip devrilmem çok zaman alacak Cân, çoook. Orta çağ masallarına da, tasavvuf mavallarına da, dualite zırvalarına da karnım tok. Sağlam durmak dendi mi ben, bir seni bilirim, başka da yok!
Vee sevgili Hakan Türken.. Tatsız bir vesile ile de olsa aramıza katıldığını öğrenmek güzel. Bana sorarsan geç bile kaldın. Radyo mesailerinden bu yana çok oldu zira. Öte yandan mesleğinin eski bir öğrencisi olarak, Çanakkale Üniversitesi için hazırladığın bildirinin içeriği ile ilgilendiğimi ve sonuçlarını da merakla beklediğimi bilmeni isterim. Selâm ve sevgi ile..

Adsız dedi ki...

Değerli gecea iyi ki varsınız ve hep oradasınız. Ben bu güzel sayfayı hep takip ediyordum. Sadece yorum bırakmıyordum. radyonun sessiz çoğunluğu gibi sayfanında sesiz okuyucusuydum. Selamlaşmak iyi geldi bana da.
Ayrıca yaptığım çalışmadan haberdar olmanız mutlu etti beni. Yalnız çanakkale değil çukurova üniversitesi. Gerçi mekanın ne önemi varki. Önemli olan içerik ve sonuçta buluşabilmek. Bu konuyla ilgili kendi sayfamda bir yazı yazmak üzereyim. Zira bildiriyi sunmak üzere gitmeye çok çok az kaldı. Sonuçlar tamamlandı... Ayrıntılar yakında burada.
www.kediliyasam.blogspot.com

GeCe PERİSİ dedi ki...

Yaa, Çanakkale yazmışım sahiden.. Bugünlerde sıkça duyduğumuz "şehitler ölmez; vatan bölünmez" düsturunun bilinçaltı tezahürü olsa gerek. :)
Takipteyiz Hakancığım, bilimsel olan her şeyin (aklımız erdiğince) her zaman takibindeyiz. Selam ve sevgi ile..

Brajeshwari dedi ki...

nerelerdesiniz?
yazilarinizi özledim :(